2020. február 06., csütörtök 14:02

Mágneses kezelés

magnes-terapiaSejtjeinket és szerveinket biomágneses burok veszi körül, amely egyrészt biztosítja testünk működéséhez szükséges energiát másrészt megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól.


Az optimális mágneses erőtér kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát, kóros mellékhatások nélkül.

A Föld mágneses tere – a mágneses erő ami befolyásol minden élőlényt – sokat csökkent az utóbbi 500 évben.
Életünk cement és vas épületekben, autókban, vonatokban, repülőn zajlik, melyek csökkentik a Föld mágneses terét.

Ehhez járul hozzá az un. elektromos szmog, melyet számítógépeink, rádiónk, TV-ink, mobiltelefonjaink kreálnak. Így a Föld mágneses terének ereje egyre inkább csökken, mely párosulva az időjárás szélsőséges változékonyságával, a stresszel, fájdalmas ízületi problémákat okoznak már fiataloknak is!

Az 1950-es években orosz és japán tudósok fedezték fel újra a mágneses terápiát az űrkutatás révén.
Azt tapasztalták ugyanis, hogy az ember, vagy más élőlény a Föld mágneses terét elhagyva, attól huzamosabb ideig távol maradva komoly depressziótól és csontritkulástól szenved.
Ez a jelenség az úgynevezett „mágneses tér hiány" szindróma.
Ma már világos, hogy a mágneses tér hiány szindróma nem csak az űrhajósokat érinti, hanem szinte mindannyiunkat!

 

A mágneses tér hiány szindróma tünetei:

/dr. Nakagawa – Tokyo 1976.tapsztalatai szerint:

 •  fájós hát
 •  vállmerevedés
 •  fejfájás
 •  zavart alvás
 •  emésztési problémák
 •  keringési problémák
 •  ízületi- és izomfájdalmak
 •  általános fáradtság

A mágneses terápia mindezekre új terápiás módszert kínál. A több ezer éves gyógymód ma már elérhető és javulást érhetünk el olyan problémákra, melyeket korábban csak gyógyszerekkel vagy azokkal sem sikerült kezelni.
Dr. Nakagawa állításait egy kiterjedt kísérletre alapozta, melyben megkérdezett több mint 11600 embert, aki mágneses terápiát használtak. A kísérlet résztvevőinek több mint 90 %-a számolt be arról, hogy a mágneses terápia hatásos volt és csak 10 % nem tapasztalt semmilyen változást!
Mellékhatásról viszont senki sem számolt be.

A mágnesterápia a klinikai tesztek szerint sikeresen alkalmazható reuma, ízületi gyulladások, lumbágó, isiász, gerincfájdalom, gerincsérv, csontritkulás, lábszárfekély, köszvény, visszérfájdalmak, izomgörcsök, izomfájdalmak, végtagzsibbadás, hideg végtagok, vérkeringési és vérnyomás problémák, migrén, általános fájdalmak, alvászavar, fáradékonyság, depresszió. Mágnesterápia alkalmazásával javulást tapasztaltak asztma és cukorbetegség esetén is. Használható a mágnesterápia rehabilitációs kezelések kiegészítéseként is például csonttörések, sebek gyógyulásának hegesedésének elősegítésére.

 

A mágnesterápia rövidáttekintése

 • Galenus görög származású római orvos feljegyezte, hogy már Krisztus előtt 200-ban is használtak mágnest a gyógyításban jótékony hatása miatt.
 • Több ókori feljegyzést is találtak a mágnessel történő gyógyítással kapcsolatban.
 • A régi Egyiptomiak, Kleopátra és a kínai császárok csodagyógymódnak tartották.
 • Ali Abbas perzsa orvos Krisztus után 1000 körül mágnessel gyógyította a görcsöket és a köszvényt.
 • A XVI. században Paracelsus svájci orvos mágnessel gyógyította a sérveket, köszvényt és a sárgaságot.
 • 1600-ban William Gilbert I. Erzsébet udvari orvosa kiadta híres De Magnete című könyvét, amelyben az Erzsébet korig összegzi a mágnesességről megszerzett ismereteket és tanúsítja a mágneseknek a betegségek gyógyításában szerzett érdemeit.
 • 1954-ben Linus C. Pauling amerikai kémikust Nobel-díjjal tüntették ki a hemoglobin mágneses tulajdonságainak felfedezéséért.
 • Kyoichi Nakagawa a tokiói Isuzu kórház igazgatója több mint húsz évig kutatta a mágnesesség élő szervezetre gyakorolt hatását és felfedezte hogy a mágnesesség hiánya rendellenességeket okoz.
 • A civilizáció előrehaladtával egyre nagyobb teret kapott a mágnesterápia, ma már Európa, Ázsia és Amerika szerte ismert, napjainkban több mint százmillió embert kezelnek ezzel módszerrel sikeresen.

Ma már több mint 5 millió amerikai, köztük számtalan élsportoló, sztár – beleértve Bill Clintont és Sir Anthony Hopkinst – esküszik a mágneses terápiára.

Állítják, hogy ennek a módszernek köszönhetik gyógyulásukat, - fájdalmakra, stresszre, fejfájásra, depresszióra, reumára, görcsökre, fáradtságra, lelki bánatra.

A kezelést egy professzionális magnetoelektro-akupunktúrás – CD-9 MagneVit Reflex T200 típusú dupla-mágneses – klinikai készülékkel végezem.


Ez egy több egységből álló fizikoterápiás készülék, amelynek használata során egyidejű mágneses és elektromos hatás éri a szervezetet az akupunktúrás pontokon keresztül. Az eljárás ötvözi a hagyományos kínai orvoslás belső szervekre és meridiánokra vonatkozó tudását a modern elektronikai ismeretekkel, az akupunktúrával kombinálja a mágneses és elektromos kezelést, valamint a köpölyözést és a masszázst. A hangfrekvenciás tartományban lévő hullámok és a mágneses mező ingerlő hatásának következtében a sejtek működése és a vérkeringés felgyorsul, a vér zsír- és koleszterinszintje csökken, az immuntevékenység javul, csökken a fáradtság és az időskori gyengeség, a ráncok halványodnak, még a testzsírréteg is csökken.


A MagneVit készülék hivatalos engedéllyel, nemzetközi és ORKI minősítéssel rendelkező orvosi műszer.
Ellenjavasolt: szívritmus szabályozó készüléket használók, epilepszia , terhesség első 3 hónapja,beépített implatátumokat viselő személyek esetén.

 

Hívjon az alábbi telefonszámon:

20/24-35-303