2017. június 15., csütörtök 15:15

Miért javasolt az állapotfelmérés?

allapotfelmeresÁllapotfelmérés- legyen képben!

Akár egészségesnek érezi magát, akár különböző egészségügyi problémákkal küzd, fontos, hogy folyamatosan tájékozódjon a szervezetében zajló folyamatokról,közérzetét befolyásoló kisebb-nagyobb eltérésekről.

Előzze meg!

Sokkal egyszerűbb helyreállítani az egészséget, megelőzni a komolyabb egészségügyi problémákat,ha már a kisebb eltéréseket észre vesszük. Amennyiben szervezetét folyamatos terhelés éri, nem tudja ellátni feladatát. Minél hosszabb ideig áll fenn a terhelés, vagy egy időben minél többféle terhelés van jelen, annál változatosabb megjelenési formákban jelentkezhetnek a tünetek. Például ok nélküli fáradtságként, fejfájásként, alvászavarként, allergiás tünetekként, emésztési problémaként, hajhullás formájában, zavaró bőr tünetek megjelenésében, nőgyógyászati panaszokként.

Szabaduljon meg a szervezetét terhelő mérgektől!

Dr Josef Jonáš által kidolgozott módszer segítségével meghatározható, mi van a panaszok hátterében. Ennek ismeretében az okok megszüntetésével helyreállítható a szervezet belső egyensúlya és a belső szervek felszabadultan végezhetik munkájukat. Az emberi szervezet ugyanis fel van szerelkezve olyan természetes védekező mechanizmusokkal, melyekkel képes megszabadulni az őt terhelő anyagoktól, ha hozzásegítjük ezen tevékenységének zavartalan elvégzéséhez.

Az általam alkalmazott módszer rövid leírása

Dr. Josef Jonáš elmélete és tapasztalata szerint az egészségi problémákat különféle fajtájú toxinok okozzák, melyek az emberi szervezetben a környezeti hatások, az életmód, illetve az egyén saját belső anyagcsere folyamatai útján rakódnak le.

A leggyakrabban előforduló toxinok közé tartoznak:

  • környezetből származó toxinok pl. vegyi anyagok, mérgező fémek és azok vegyületei, radioaktív elemek, gyógyszerek,
  • egyes élelmiszerek egyéni intoleranciája pl. glutén, laktóz,
  • anyagcserezavarok és anyagcsere toxinok,
  • fertőző mikroba gócok és azok toxinjai,
  • érzelmi toxinok pl. stressz, félelem, agresszió, önhibáztatás, átélt trauma.

Dr. Josef Jonáš módszere a szervezetet terhelő toxinok feltérképezésével, a méregterheltségek fajtájának és helyének pontos meghatározásával, azok irányított és ellenőrzött eltávolításával foglalkozó méregtelenítési eljárás. Elmélete a kínai orvoslás alapjaira, gyakorlata a homeopátiára és a gyógynövények hatására épül. A cseh professzor által megalkotott készítmények segítenek abban, hogy a terhelt szervezet képes legyen megszabadulni méregterheltségeitől és a szervezet megfelelő fiziológiai működésének blokkoltságától. A Joalis készítmények segítségével megújítható a szervezet természetes öntisztuló képessége és így a testnek visszaadható az egészsége.

Jonáš doktor méregtelenítési módszere mindezeken túlmenően egy preventív, azaz megelőző módszer. A méregterheltségek pontos meghatározása még a betegség klinikai tüneteinek megjelenését megelőzően lehetővé teszi a kockázati tényezők időbeni megfogását. A Joalis készítmények segítségével ezután megújítható a szervezet belső egyensúlya.

Az irányított és ellenőrzött méregtelenítés nem egy gyógymód és a Joalis készítmények nem minősülnek gyógyszernek. Segítenek azonban a szervezetnek visszaadni az önregeneráló képességeit.

Hogyan történik a felmérés?

Az állapotfelmérést egy elektro-akupunkturás műszerrel végzem, ami az eredeti Voll-műszernek módosított változata. Ez a műszer képes a test egy pontjából egy számítógépes szoftver által feltett információkérdés alapján megállapítani, hogy az adott emberi szervezetben jelen vannak-e toxinok. Ezen túlmenően még számos más információ is megtudható ily módon, mint például az egyes szervek működésének minősége. Kimérhetők még az egyénnek megfelelő élelmiszerek és ételek, egyéb más homeopátiás készítmények.

A vizsgálat fájdalommentes, ugyanis a mérőszonda a mérési pontban csupán érinti a bőrfelületet, melyen felületi ellenállást mér.

Az állapotfelmérés után következik a készítmények kiválasztása. Ennek során a mérőműszer segítségével meghatározható, hogy mely készítmények a legmegfelelőbbek a vizsgált személy egészségügyi problémáinak megszüntetésére.

Az állapotfelmérés 1-1,5 órát vesz igénybe.

Milyen gyakran kell megjelennie?

A méregtelenítési kúrák száma általában változó, erősen függ a kliens panaszának súlyosságától. Egy felmerülő probléma megoldásához általában elegendő 2 – 3 alkalommal tett terapeutalátogatás, azonban a gyakorlatban nagyon sok kliens dönt terapeutájának rendszeres látogatása mellett. Az emberi szervezet ugyanis szüntelen kapcsolatba kerül nap, mint nap a különféle eredetű toxinokkal, így a méregtelenítésnek valójában egy tartós és soha be nem fejeződő folyamatnak kellene lennie.