Mi húzódik meg a sikertelen fogyókúrák hátterében

fogyokuraElege van már a sok, tutinak kikiáltott, önsanyargató, sikertelen fogyókúrából?
Hiába diétázott, éhezett, futott, súlyzózott a mérleg nyelve,mintha beragadt volna?
Vagy sikerült megszabadulni néhány kilótól, de 2-3 hónap múlva a duplája jött vissza?

 

Mielőtt az idén is hozzákezdene a szokásos tavaszi fogyókúrához,érdemes utána járni, mi lehet a kudarc oka.
Korunk egyik jellemző problémája, a szervezet elsavasodása van a háttérben, amely a túlsúly mellett nagyon sok betegség, többek között a cukorbetegség, a csontritkulás, a különféle gombás megbetegedések, a kopaszodás és a szívinfarktus kialakulásáért is felelőssé tehető.


A hús, a szénsavas italok, alkohol, a finomított cukor, fehér liszt,a kávé, lebontása –emésztése- során savas anyagok keletkeznek a szervezetünkben. Ezek, a szervezet számára haszontalan anyagcsere melléktermékek a zsírsejtekben raktározódnak el. A méreganyagok semlegesítésére vizre, ásványi anyagokra, antioxidánsokra van szükség. Mivel a zsírsejtek vizet kötnek meg, térfogatuk folyamatosan növekszik. Ennek következtében nyomást gyakorolnak a nyirok-és vérérerekre, ezáltal romlik a keringés, lelassul az anyagcsere.

 

A fogyás csak akkor indul be, ha szervezetben felhalmozódott savaktól megszabadulunk. Azonban a sikeres és tartós testsúly csökkenés eléréséhez több dolog is szükséges, ezért tervezze meg lépésről-lépésre a kúra menetét, mielőtt belefogna a soron következő fogyókúrájába!
Ha bővebb információhoz szeretne jutni, vagy szeretné megtudni, mire van Önnek szüksége, az eredményes és tartós fogyáshoz,az alábbi telefonszámon kérhet időpontot a személyes tanácsadáshoz.

 

Hívjon az alábbi telefonszámon:

20/24-35-303